betonnen trap bekleden met natuursteen
Een betonnen trap laten maken genico.
Een betonnen trap kan je bekleden met verschillende materialen zoals hout, natuursteen of steentapijt. Je kan de trap ook beschilderen. Kies je ervoor om de trap niet verder af te werken? Dan krijgt de betonnen trap een robuust karakter dat perfect in lofts en bedrijven past.
Betonnen trap: Ter plekke storten of prefab, bekleden prijs.
Prijs betonnen trap met natuursteen: 200/trede ontvang hier een prijs op maat. Overzettreden zijn traptreden die men over de bestaande plaatst. Het is een goedkope en snelle manier van je trap je bekleden. Er bestaan overzettreden uit hout, laminaat, vinyl of tapijt. Prijs betonnen trap met overzettreden: 120 à 150/trede ontvang een prijs op maat. Prijzen vergelijken loont!
Natuursteen traptreden voor binnen buiten Hardstenen trap Nibo Stone.
Maar ook in een woonhuis is een natuurstenen trap stijlvol en praktisch. Een natuursteen trap is in een verscheidenheid aan kleuren en vormen realiseerbaar en kan ontworpen worden voor binnen of buiten. Er kan gekozen worden voor het bekleden van een betonnen of stalen constructie met losse treden en stootborden, of voor massieve traptreden in zowel rechte als halfronde vormen.
Betonnen trappen Natuursteen Gobulex.
Home Trappen Betonnen trappen Natuursteen. Betonnen trappen Natuursteen. Maak kennis met de trappen op beton in Natuursteen. Gobulex is specialist in het bekleden van betonnen trappen. Traptreden met tegentreden worden afgewerkt tegen de wanden met plinten in trapvorm of in schuine lijn.
Trappen in natuursteen: mooi én duurzaam.
Onder de trappen in natuursteen zijn bijvoorbeeld granieten of marmeren trappen echte blikvangers. Natuursteen trappen, mooi en duurzaam. Wie een trap wil die mooi én duurzaam is maakt een uitstekende keuze met natuursteen. Omdat natuursteen door de natuur werd gevormd is namelijk elk stuk uniek.
Trappen Afwerking Fase 2 Interieur en Decoratie.
Betonen trappen bekleden. U heeft een betonnen trap laten gieten of een betonnen prefab trap geplaatst in uw woning. Dit kan je afwerken op verschillende uiteenlopende manieren. Je kan de trap betegelen in hetzelfde materiaal als u tegelvloer. Je kan de trap bekleden met natuursteen. Je kan werken met overzet treden in allerhande materialen en afwerkingen. Hout massief of fineer. Je kan de trap bekleden met vast tapijt. Als je een gegoten trap hebt moet deze vaak nog worden uitgevlakt alvorens men kan afwerken. Houten trappen bekleden of oude trappen renoveren.
Trap in natuursteen Peeters Janssen Natuursteen.
Natuursteen is een duurzame, gebruiksvriendelijke en slijtvaste manier om de trap in je woning, appartement of kantoor te bekleden. Dankzij de vele soorten natuursteen kan je zowel een moderne, klassieke als landelijke uitstraling bekomen. Bovendien heeft de trap bijna geen onderhoud nodig, ze is brandveilig en onaantastbaar door houtwormen. De meest gebruikte soorten natuursteen bij een trapbekleding zijn blauwe hardsteen, graniet en marmer. Je kan niet alleen je binnentrap, maar ook je betonnen buitentrap bekleden met natuursteen.
Trappen IB Stone Bazel I Uw partner voor totaalrenovaties!
Het heeft een speciale uitstraling! In veel interieurs kan een natuursteen bekleding het mooiste tot zijn recht komen. Wilt u uw betonnen trap bekleden met natuursteen? U heeft voor natuursteen trappen keuze uit verschillende materialen. Een marmeren trap, trap uit blauwe steen of een granieten trap?
De voor en nadelen van een trap uit natuursteen MARC SWEVERS.
Door te kiezen voor een betonnen draagstructuur, kun je de uiteindelijke afwerking in natuursteen eventueel wat uitstellen tijdens het bouwproces. Om stof tegen te gaan, kun je de trap voorlopig behandelen met betonverf. Natuursteen is één van de duurste materialen om een trap te bekleden.
Traprenovatie Vloeren Net Vloeren Vloerverwarming Trappen Vloeronderhoud Ondervloeren.
Zo ziet u maar traprenovatie is er in veel varianten. Door de enorme keuze uit de verschillende materialen en kleuren die u voor de treden en stootborden kunt gebruiken kunt u helemaal zelf uw eigen stijl creëren. In 1 of 2 dagen kunt u uw trap of traptreden helemaal laten vernieuwen. Traprenovatie is toepasbaar op nagenoeg alle soorten trappen van beton naar hout en welke vorm dan ook met de juiste voorbereiding en de juiste keuze is nagenoeg alles mogelijk. De trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdeel van het huis en een traprenovatie geeft in een paar dagen uw trap een compleet nieuw design. Eigenlijk is er van een echte renovatie geen sprake omdat de basis van de trap behouden blijft en gaat feitelijk om het vernieuwen en verfraaien van de bestaande trappen. Renovatie van een oude trap. Bent u uw oude trap ook zo zat? Open trappen of dichte trappen, kort of lang, recht of gebogen, uit één stuk of uit meerdere delen. Met als basis beton, natuursteen of hout.
De trappen specialist bij u in de regio!
Of wilt u uw huidige trap opnieuw laten bekleden? Maak dan gebruik van ons landelijk netwerk van erkende trappen specialisten! Zij leveren door heel Nederland en staan bekend om hun kwaliteit en uitstekende service. Bovendien gaan zij in op specifieke wensen. Gratis en gemakkelijk.; In 1 keer meerdere offertes aanvragen.; Prijzen en diensten vergelijken.; Offertes van bedrijven uit uw eigen regio.; Snel offertes ontvangen en vergelijken! Uw trappen zijn een belangrijk onderdeel van uw huis. Ze verbinden niet alleen uw verdiepingen met elkaar, trappen drukken ook een stempel op uw interieur.

Contacteer ons

Zoeken naar betonnen trap bekleden met natuursteen